Imagocoaching

Maak jezelf visibel

Laat een onvergetelijke indruk na

Weet je ook soms niet hoe je te gedragen tijdens contact met klanten of onbekenden in het algemeen? Krijg je ook soms stress wanneer je moet spreken op een vergadering, tegen een klant of je werkgever?

In minder dan vijf seconden vormt iemand een eerste indruk over je. Het team van Visibel coaching leert je, afhankelijk van je specifieke doelstelling, in duidelijke stappen met meer zelfvertrouwen het contact met publiek en met klanten aan te gaan.

Je leert heel concreet welke kledij, welke houding, welke woorden, welke lichaamstaal,… die eerste indruk versterken. Op die manier straal je vanbuiten uit wie je vanbinnen bent!

Lichaamstaaltraining

Non-verbale communicatie is een belangrijk aspect van je algemene imago. Eva helpt je tijdens een lichaamstaaltraining dan ook om je lichaamstaal in evenwicht te brengen met je verbale communicatie.

Spreken voor publiek

Grote groepen mensen begeesteren met klare taal is een kunst op zich. Tijdens een sessie ‘spreken voor publiek’ helpt Eva je de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Zo kan je zorgeloos en vol zelfvertrouwen grote groepen te woord staan.

Etiquettetraining

Tijdens een etiquettetraining leert Eva je hoe je het best klanten of gasten ontvangt. Je ontdekt welke reacties gepast zijn in specifieke situaties en hoe je meer zelfvertrouwen aan de dag kunt leggen.

Kleuradvies

Eva zit met je samen in haar studio om te bepalen welke kleuren je persoonlijkheid meer kracht bijzetten. Ze zoekt je ideale kleuren uit en zorgt ervoor dat je ze leert herkennen en begrijpen.

Je zult een seizoenstype en een subseizoenstype toegewezen krijgen, die je op een stoffen kleurenwaaier mee naar huis krijgt. Alle informatie die tijdens de sessie aan bod komt, lijst Eva op in een naslagwerk.

Stijladvies

Naast kleuren bepalen ook pasvormen hoe zelfverzekerd je overkomt. Eva bepaalt samen met jou welke pasvormen je sterke punten in de verf zetten. Let er wel op dat je enkel stijladvies kunt boeken als je al een sessie kleuradvies hebt gevolgd.