Opleidingen

Investeer in gezonde werknemers

Als bedrijf loont het om in gezonde werknemers te investeren, in de ruimste zin van het woord. Wij zetten graag met jou een duurzaam welzijnsbeleid op. Daarin speelt opleiding en training een grote rol. Niets is immers erger dan een mooi uitgewerkt beleid dat niet wordt gedragen!

 

Voor onze opleidingen werken wij op maat. Op jouw maat. We geloven namelijk dat een opleiding geen eenheidsworst kan zijn maar moet aansluiten bij het DNA van jouw bedrijf.

 

Trainingen waarin wij uitblinken: gezonder werken, een aanpak op mentaal en fysiek vlak, de link tussen gezonde communicatie en werkgeluk, mentale veerkracht en gezond leiderschap.

Ontdek onze vier pijlers

Onze Visibelpuzzel is opgebouwd uit de vier belangrijkste pijlers voor ondernemingen die van binnenuit willen groeien.

Op het pad naar succes zijn, naast tevreden klanten en zakenpartners, gemotiveerde teamleden essentieel. Je trekt graag geschikte medewerkers aan en wilt die uiteraard behouden.

 

Hier is communicatie key, dat weten we bij Visibel maar al te goed. Daarnaast zijn motiverend leiderschap en het welzijn binnen je bedrijf twee bijkomende pijlers die bovendien je employer branding en hr* vereenvoudigen.

Wat doet Visibel voor jouw onderneming?

Visibel helpt jou teamleden op een efficiënte manier zoeken, aantrekken en behouden door in te zetten op motiverend leiderschap. Die vaardigheid leren we je doortrekken naar alle interne en externe communicatie van je onderneming. Zo bouw je aan een stimulerend klimaat waar hr* centraal staan.

Met onze hands-on aanpak ondersteunen we jouw recruitment van a tot z en helpen we je het welbevinden van jouw medewerkers op en naast de werkvloer te bevorderen aan de hand van training, coaching en opleidingen.

Vliegen we erin? Ontdek onze oplossingen hier!